Pastrimi bllokon trafikun ,apo trafiku pengon pastrimin ?!

Ska me mirë sesa metoda e re e pastrimit.
Nuk hyn dot mjeti teknologjik në lagje të ngushta, por, ç’rëndësi ka kjo!!!!
Punonjësit prandaj i kemi, i sjellin koshat në rrugën kryesore, ku bllokohet pak trafiku në orën 8.45 të mëngjesit!!!
Pavarësisht që përhapen dhe aromat e pakëndshme në atmosferën e të qytetit tonë.