Poloni Shqipëri

Në “PGE Narodowy” Poloni po zhvillohet ndeshja ndërmjet përfaqësuesve të kombëtares Polake dhe skuadrës së shtetit Shqiptar .Ky është  takimi i parë që zhvillohet në Grupin E për përfaqësuesen Shqiptare.

Deri në këto momente Rezultati është në favor të skuadrës Polake të cilët kanë shënuar një gol