Veza me Bisht,fenomeni i cudithshëm ndodh në Turqi!

vezë me bisht

Shokohet fermeri, pulat bëjnë vezë me bisht

Një fenomen i pazakontë është vënë re në zonën e Dijarbakir në Turqi.

Një fermer i zonës, i cili shkoi në kotec për të marrë vezët dhe ka vënë re se ato ishin me bisht.

Atë e zuri paniku kur pa se njëra nga dy vezët kishte një bisht.

Ai nuk mund t’i jepte kuptim vezës me bishtdhe  ua tregoi vezën fqinjëve të tij.

Kjo ndodhi mjaft e cuditshmeshumë shpejt është bërë virale.