22 vite më parë, më 7 gusht 2001, në Shkup, në një kurth qe i’u ngrit bashkëluftëtarëve tanë, në bashkpunim të thellë nga tradhtarë shqipfolës

22 vite më parë, më 7 gusht 2001, në lagjen Gazi Baba ne Shkup, në një kurth qe i’u ngrit bashkëluftëtarëve tanë, në bashkpunim të thellë nga tradhtarë shqipfolës, në ora 05:00 të mëngjesit, duke fjetur, në gjumë, u ekzekutuan në mënyrë me mizore gjashtë (6) luftëtarë të lirisë!

Lefter Bicaj-TELI – Skrapar/Shqipëri
Arben Bajrami – Shkup
Abaz Beqiri – Haraçinë/Shkup
Ndriçim Koxhaj – Librazhd/Shqipëri
Adem Hasani – Hasanbeg/Shkup
Pajtim Rroçi – Krumë/Shqipëri

Vrasja e tyre, dhe ekspozimi i trupave të tyre të ekzekutuar në mediumet sllave preki thellë ne zemrën e çdo shqiptari.

Komandant Teli me bashkëluftëtar kanë qenë luftëtar kyç në betejën e Haraçinës, por gjithsesi kanë marryr pjesë edhe gjithandej në luftime, si në zonën e Kumanovës ashtu edhe të Shkupit.

Lavdi!