Bashkia Divjakë wireles falas, kompanitë celulare nuk kanë Valë

Radio Lushnja në datë 5 maj, ngriti  shqetësim e mos ofrimit të shërbimit

nga kompanitë celulare Vodafone dhe One  ,

tek qendra e vizitorëve në Parkun Kombëtar Divjakë Karavasta,

ku në pyllin e Divjakës nuk kapin valët celulare .

Këtë zonë e sheh me turistë të huaj e vendas në çdo stinë ,

por këtu nuk ka pikë vale. SiÇ duket reagimi ka ardhur nga

Bashkia e Divjakës dhe jo nga kompanitë që mburren se mbulojnë

me valë hapsirën teritoriale të shtetit Shqiptar nga Vermoshi në Konispol .

Pak dite me pare Bashkia ka ber kete postim me kete foto, ku shihet shkrimi ( Free WiFi ).