” Bijt e Shqipes “( Lushnje ) Kampion Kombetar per Femije 2023 ne grupmoshat 7 – 13 vjeç.

” Bijt e Shqipes ” e Lirim Dedej ( Lushnje ) Kampion Kombëtar pe

ër Femijë 2023 në grupmoshat 7 – 13 vjeç 🥋🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Pallati Sportit Tomorr Sinani – Elbasan 18/03/2023 .

Ekipi I Lirim Dedej vërtetoi edhe një herë qëndrimin e tij në majat e KARATESE 🥋 SHQIPETARE 🇦🇱 duke treguar nivel elitar dhe profesionalizëm ekip që meritoi titullin:
KAMPION KOMBETAR PER FEMIJE 2023 🇦🇱
Bijt e Shqipes arriten te fitonin me merita të plota 23 medalie, prej te cilave:
Ari. 8
Aregjendi. 6
Bronzi


Me këtë rast i uroj të gjithë sportistëve suksese në vazhdim
SUKSESE 🇦🇱🥋👊

Ky msterial është marrë nga postimi në fb Bijtë e Shqipes.