Pasditen e 25 marsit ne Xhamine Babunje u organizua nje takim festiv ne pritje te muajit te begate te Ramazanit. Ky takim u organizua nga Imami i Xhamise Babunje Sokol Krasniqi dhe  Myftiu i rrethit Lushnje Gramos Blliku.   Ne takim ishin te pranishem shume besimtare dhe teologe . Ne […]

 Shitet ambient shërbimi në ndërtesën ABCenter në qendër të Lushnjes.Sipërfaqja 170 m2. Ambienti mund të pērdoret si klinikë,qëndër trajnimesh ( arsimore) ,estetike,për zyra të ndryshme të çdo lloji .Blerësi ka mundësinë e ndarjes në disa ambiente.Hyrja dhe dalja në ambient mundësohet nga 2 pozicione .Ashensor shkallë,dhe shkallë të dyta.Kontakt 068 […]