Lushnje-Merr flakë në ecje Autovetura

Merr flake Autovetura në autostradë rreth orës 8:05 në aksin rrugor Pushimi i Shoferit- Lushnje .

Mjeti me targa AA 022 CZ,ka marrë flakë në ecje dhe drejtuesi me dy familjarë kanë dalë jashte pa patur probleme. Sipas drejtuesit mjeti bmv ishte me motor benzine dhe kishte dhene shenje defekti elektrik. Sapo ka parë flaket kanë dalë nga mjeti që mori flakë.
Zjarrfikesja ka ardhur ne vendngjarje kur mjeti ishte përpirë nga flaket.