LUSHNJE – Përplasja e parë e kandidatëve për Bashkinë.

LUSHNJE – Përplasja e parë e kandidatëve për Bashkinë.
Kandidati i opozitës për Bashkinë Lushnje Eduart Sharka sot në Fb, e tij ka bërë publike dy postime .Një të tijin dhe një të kandidates së pozitës Eriselda sefa .
Ai shkruan:
(Padashur të shfaqemi cinikë, besojmë se, qytetaret e asaj zone, e kane gjithe vetedijen per ta vleresuar drejte situaten. E kam fjalen per banoret e fshatit Thanasaj.
Per te vleresuar qasjen e bashkise Lushnje ne raport me ate rruge, sikurse edhe me dhjetra raste te tjera, mjafton te behet nje llogari e thjeshte, me pikenisje 16 vite te shkuara dhe, del ashiqare e verteta.
Eshte dashur ngritja e shqetesimit nga ana jone, qe nuk ka qene asnjehere e paqellimte, qe te vihej sadopak dore, me nje nderhyrje pa projekt , pa standarte,pa trasparenc dhe ne periudhe fushate. Mbi ate segment rruge, do vihet dore sapo te fitojme bashkine, duke e bere me sdandardet e duhura,por dhe per rrugen qe ngjitet ne fshatin Thanasaj e cila eshte ne gjendje shum te keqe.
Le ta bejme fakt kete premtim pas dt. 14 maj.)
Fotot