Krenar Haxhiu kandidati surprize që con PS-në Lushnje në sondazh!

Krenar Haxhiu kandidati surprizë që con PS-në Lushnje në sondazh!
Garë e fortë për kandidatin e PS për bashkine Lushnje!
Burime brënda mbledhjes së kryesise në TR bëjnë me dije se dy janë emrat që kanë mbetur 
në garë por që sic duket nuk kanë marrë akoma bekimin e Edi Ramës.
 Eriselda Sefa kryetare në detyrë dhe Krenar Haxhiu drejtor i OSHEE Lushnje janë dy
emrat të cilët do të garojnë mes tyre në garën për kryetar Bashkie në bashkine Lushnje 
në dt 6 mars.
Emri i Haxhiut duket se ka patur një mbështetje të madhe në radhet e kryesisë së PS-së
në Tiranë (kupto deputetet mbështetës)dhe kjo ka qenë arsyeja që Taulant Balla nuk
ka mundur të bëjë publik emrin e kandidatit te Lushnjes ashtu sikurse u bë me 5
përfaqësuesit politikë të bashkive të tjera.