Zgjidhet kryetari i PD Lushnje.

Partia Demokratike dega Lushnje zgjodhi kryetarin e saj që do të drejtoj për një mandat 4-vjeçar. Ai ështe Eduart Shyqëri Sharka, një emer i njohur për qytetarët Lushnjarë. Me 52% të votave të marra nga votimet e ditës se shtunë sipas parimit një antar një votë , zoti Eduart Sharka doli fitues përballë kandidatëve të tjerë Kelment Çela dhe Kujtim Gina. Tashmë struktura e PD,dega Lushnje pritet të merkurrën të votojë për 25 delegatët që do të marrin pjesë në Kuvendin e 30 Prillit.