” Pylli i Divjakës” nga Niko Ferro dhe Altin Hila.

Views: 133
0 0

Sot në në qendën e vizitorëve në parkun kombëtar Divjakë Karavasta, në pyllin e Divjakës, si i thonë ndryshe vendalinjtë e zonës Vgjeshta.U bë prezantimi i librit ” Pylli i Divjakës” .
Nga autorët
Niko Ferro dhe Altin Hila.Pjesëmarrësit ishin banorë të zonës studiues ,mësues , historianë ,prefekti i qarkut,profesorë nga fakulteti i hitorisë Prishtinë dhe gazetarë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles