Komedia “Të gjithë me huqe” dt 7 – 8 Qershor

Në dt 7 dhe 8 qershor  në sallën e teatrit Vaçe Zela për dy ditë me rradhë do të shfaqet komedia ,”Të gjithë me huqe” me regji skenike të Shahin Petritaj të autorit Laurent Bafi.Kjo komedi do të interpretohet nga trupa e teatrit  Vaçe Zela. Aktorët  që do të luajnë janë ,Vison  Mebelli,Rashela Mato,Marsel Zere,Altin Gjokola,Kleopatra Çapari,Briseida Dervishi,Egeria Lajthia.Hyrja për dashamirësit e komedisë është  e lirë. 5