Rita Ora dhe Albina Kelmendi në eurovizion.

Për herë të parë dy vajza Shqiptare, këngëtare nga Kosova ( DARDANIA ) në Eurovizion.
Rita Ora dhe Albina Kelmendi, njëra e ftuar dhe tjetra në garë për Shqipërinë.
Pavarësisht se u është mohuar e drejta për të përfaqësuar vendin e tyre,
artistët kosovarë kanë debutuar me sukses në skenën e Eurovizionit tash e sa vite dhe po na bëjnë krenarë.
Le të shpresojmë se Kosova do ta ketë vendin e saj në Eurovizion vitin e ardhshëm