Shitet ose jepet me Qera godinë 2Katëshe ,një kat shërbim dhe një banim.

Shitet godina dy kateshe me siperfaqe ndertimi 87.3 m2 .

Kati i pare ka nje siperfaqe prej 80.4 mtra kuadrat si njesi sherbimi.

Kati i dyte ka nje siperfaqe banese 69 metra kuadrat .

Godina ndodhet ne lagjen Kadri Qystri  .

Te interesuarit per me shume detaje mbi pronen mund te kontaktojne ne +355 68 822 6505