Shitet objekt 3 katesh ne Krutje te poshtme.900 m ndertese .

Shitet object  3 katesh ne krutje te poshtme.

Objekti  disponon 900 metra ndertese ,dhe 400 meta siperfaqe toke.

 

Kati I pare 300 metra .

Kati I dyte 300 metra .

Kati I trete ka Sallon , 2 banjo, 3 dhoma  ,dhe siperfaqe ballkon shume e madhe  rreth e rrotull.

2 kate jane llogaritur si hapesire biznesi,

Kati I pare ka qene funsional me pare si restorant .

Poseiduesit jane shperngulur ne Amerikedhe e shesin nen cmimin e vleres.

Dokumentacini I rregullt pa problem pronesie.

Kontakt Whatsapp  069 62 04 216  Agimi.