Sondazhi një ditor tregon se gara do të jetë e fortë !

Gara për kreun e bashkisë nga  sondazhi  një ditor në faqen e Fb Radio Lushnja tregon se do të jetë e fortë.

Në këtë sondazh që nisi një ditë më parë kanë votuar rreth  2000  profile dhe faqe facebook-u  .Ku rezulati sipas facebook deri në mbyllje pak caste më parë ishte 50% me 50 % .

Por në redaksi kemi patur shumë  ankesa  nga qytetarët  ,sepse ky votim në faqen e facebook është me emër dhe mbiemër .

Pra votimi nuk është i fshehtë dhe na është kërkuar mbyllja e tij.

Duke këkuar një sondazh me  votë të fshehtë.

Disa prej tyre janë detyruar të  tërheqin votat për kandidatët.

Kështu që në rrespekt të qytetarëve tanë në Facebook të Radio Lushnja  ,vendosëm që ky votim të mbyllet .

Ju kujtojmë!

Se ky sondazh sigurisht që është vetëm me fansat e faqes së Radios dhe nuk është fare ndikues në zgjedhje ,  nuk është sondazh me përfshirjen e gjithë qytetarëve në masë . Qytetarë të cilët nuk janë fans në faqen tonë!

Ju falenderojmë për mirkuptimin !

Radio Lushnja ju fton të dilni masivisht në votime për personin që judëshironi, pa u ndikuar nga ngjyra partiake!