“Virusi përhapet shumë lehtë”/ Manastirliu apel qytetarëve

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu vazhdon tu bëjë thirrje qytetarëve të mbrohen nga Covid-19, pasi duke respektuar masat mund të ndalet përhapja e këtij virusi.

Manastirliu shkruan në facebook se: “Virusi përhapet shumë lehtë, duke rrezikuar shëndetin e gjithësecilit! Por po kaq lehtë mund të ndalet, nëse zbatohen në përditshmëri këto rregulla të thjeshta.

Statusi i Ministres

Virusi përhapet shumë lehtë, duke rrezikuar shëndetin e gjithësecilit! Por po kaq lehtë mund të ndalet, nëse zbatohen në përditshmëri këto rregulla të thjeshta👇
#Mbroni veten dhe të afërmit tuaj! Vetëm duke treguar kujdes mund ta mposhtim 🤜#COVID19🤛
‼️#RespektoniRregullat🙏🏼
#RuaniShëndetin

Top Channel