Artistët e vegjët rrëmbejnë kupat.

Sot , ne ambjentet e  dekoruara
me rastin e Krishtlindjeve dhe te Vitit te Ri te
Metropol Center – Lushnje , ne nje atmosfere tingujsh te Muzikes Klasike , u organizua
ceremonia e dorezimit te Kupes e Cmimit
– GUITAR FESTIVAL VIII – METROPOL CENTER – JUNIOR – organizuar me date 27 NENTOR 2020
ne Durres , e cila u fitua nga nxenesi i Klases se
8 prane Shkolles 9 vjecare me Orientim Artistik Kongresi i Lushnjes – Lushnje – Laurel HALILAJ .
Gjithashtu u be prezent edhe Fituesii Cmimit
dhe Kupes se Festivalit – GUITAR FESTIVAL VIII –
nga nxenesi i Klases se 7 – Bruklin SERJANI
prane Shkolles 9 vjecare me Orientim Artistik Kongresi i Lushnjes – Lushnje si dhe Cmimet
e tjera te fituara nga – Ennio DEMIRI . Brajan HAMITI dhe Uesli MANOKU .
Keta femije te talentuar , jane pjese e Dhomes Muzikore Metropol Center – Lushnje .
E gjithe kjo ceremoni e bukur u Ideua dhe u Organizua nen kujdesin e Administratoreve te
ketij Institucioni kaq te rendesishem dhe te domosdoshem per Qytetin e Lushnjes :
Bledi CELA & Idi DABULLA .
Nje falenderim edhe per Drejtoreshen e Shkolles
9 vjecare me Orientim Artistik – Mimoza HAJDARI .