Familjarët e kërkojnë ,kanë humbur kontaktin

Familjarët zotit A.Konda 59 vjeç, kanë kontaktuar  me redaksinë  e radios  dhe të shqetësuar  thonë  se Kontaktet e fundit me familjarët i ka patur ditën e  djeshme e shtunë ( 27 maj)  nga Lushnja. Kush e ka parë është  i lutur ti kontaktojë në numrin e telefonit 0688339052