Pashkët ortodokse Lushnje .

Views: 800
0 0

Gëzuar Pashkën!
Krishti u ngjall .U ngjall vërtetë !
Këto ishin urimet që dëgjoje sot në ambientet e Kishes së Shën Gjergjit dhe Shën e Premtes sot në Lushnje.
Pashkë të bardha me paqe, e ju bekoftë me mirësi”,
Sot përvec qytetarëve në kishë për të shprehur urimet e tyre ,kishën e vizituan edhe pjestarë të forcave politike ,
gjithashtu edhe shërbyesit dhe Klerikët e Kishës Katolike të Lushnjes, kryesuar me Don.Pavlin Zefin .


Stafi i Radio Lushnja Uron për të gjithë besimtarët e krishterë Ortodoks ,Gëzuar Pashkën!
Edi Halilaj 16 PRILL 2023

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles