Stefania, vajza 13 vjecare arriti në Itali .

Qytetarët Lushnjarë ditën e sotme janë ndjerë më mirë pas Lajmit të mirë për mbledhjen e fondeve
në kohë rekord dhe mbërritjen e Stefanisë në Itali.
Pas organizimit të shkollave te Lushnjes dhe me gjërë ne mbledhjen e fondeve të shumtë kanë qene edhe qytetaret te cilet
kane telefonuar ne redaksine tone dhe pyesnin se ku mund te jepnin kontributin e tyre.
Fale fondacionit FIRDEUS te Elvis Naçit është siguruar fondi bazë për kurimin e vajzes ,reagimi i bashkëkombësve anembanë globit ka qenë i menjëhershëm .

Elvis Naçi në FB e tij shkruan
SA LAJM I MIRË 🌙

Në kohë rekord vajza 13 vjecare me leucemi arriti në Itali dhe tani është në kujdesin e mjekëve më të mirë.
Në këtë Muaj të bekuar, Zoti ju shpërbleftë që bëheni shkak të shpëtohet një jetë!
Zot shëroje 🤲 lutuni dhe ju motra e vëllezer në këtë Muaj të Mëshirës 🤲