Presidentja Vjosa Osmani viziton Arbëreshët

Tradita kulturore, këngët tradicionale përplot ndjenjë dhe mikpritja dashuriplotë e fëmijëve,
pleqve, e grave dhe burrave arbëreshë na përcollën gjithandej, në Shën Sofinë e Epirit,
në Shën Mitër, në Vakarici, në Makjin e De Radës, në Strigarin e Serembes, në Mbuzatin e Varibobës,
në Ungër, Frasnitë e në Çift.
Mirëmbetshi e mirupafshim!