Sot bënë betimin ,Kryetaria dhe anëtarët e këshillit Bashkiak.

Lushnjes i formohet dhe ligjërohet këshilli bashkiak

Në mbledhjen e parë të këshillit bashkiak Lushnje ishin të pranishem prefekti i qarkut deputetët   dhe drejtuesi politik i qarkut Fier të PS
Këshilli bashkiak Lushnje përbëhet nga 41 anetarë
24 PS, 7 BF, 4PD, 2 PSD, 1 PR, 1 PLL, 1 PDIU, 1 PAA
Kryetar këshilli me 30 vota nga 39 u zgjodh Erjet Dhima.
Nënkryetarët, dy ka pasur tre kandidatura
Ps Merjeme Dervishi
Bf .Alvin Gjata
Pd Kozeta Guçe
Pas votimit nenkryetare u zgjodhen Merjeme Mervishi e ps me 34 vota dhe Kozeta Guçe me 25 vota ndersa Alvin Gjata mori 14 vota
Pas ngjedhjes së nenkryetarëve Znj.Erjselda Sefa kreu dhe betimin si kryetar për 4 vitet në drejtimin e Bashkisë Lushnje .