Tiranë ,e pa pranueshme,në hartë Kosova si pjesë e Serbisë

Views: 69
1 0

Në Tiranë është mbajtur Konventa Ndërkombëtare e Turizmit bashkëorganizuar për herë të parë në Ballkan
me Organizatën Botërore të Turizmit, por një hartë e shfaqur gjatë aktivitetit ka tërhequr vëmendjen
jo vetëm të të pranishmëve, por edhe të opinionit publik.

Në ekran shfaqet një hartë e Shqipërisë dhe vendeve fqinje, ku në të Kosova është pjesë e Serbisë,
megjithëse është një shtet i pavarur nga Serbia prej vitit 2008.

Por megjithatë kjo hartë turpëruese për çdo shqiptar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles