Një aksident është shënuar në orën 12:45 në hyrjen veriore të Lushnjes

Një aksident është shënuar në orën 12.45 në hyrjen veriore tëLushnjes.

G. Xh 45 vjec plagosur në aksident në hyrje të qytetit të Lushnjes. Ishte këmbësor dhe u përplas nga një motorrçiklet në pronësi të L D. rreth 31 vjec. Të dy të plagosur rëndë janë dërguar në spitalin e Lushnjes. Policia në vend ngjarje.
Bizneset kërkojnë vendosen e pengesave në rrugë për të ulur shpejtësinë e drejtuesve të mjeteve.
Aksidenti ka ndodhur në rrugën hyrëse te qytetit , Shetitorja e Palmave , pranë tregut të shumicës Fruta perimeve.
Policia në vend ngjarje për të zbardhur shkaqet e aksidentit