Parku kombëtar Divjakë Karavasta prej vitesh atraksion dhe destincion për ditën e verës.

Parku kombëtar Divjakë Karavasta prej vitesh atraksion dhe destinacion për ditën e verës.

Që në orët e para të ditës sot sheshi në qendrën e vizitorëve të parkut dhe kulla 360 gradë, janë mbushur me plot vizitorë

ku gjeografia e tyre është nga i gjithë vendi por nuk mungojnë edhe turistët e huaj nga Europa.

Përvec vizitave në park frekuentuesit kanë zgjedhur mënyra të ndryshme për të shijuar mënynë tradicionale të zonës.