Protestë në SHBA të enjtjen më 16 mars, shqiptarët e Amerikës ”Kundër presionit ndaj Kosovës” në dialog .

Views: 34
0 0

Të enjten, më 16 mars, shqiptarët e Amerikës do të protestojnë kundër asaj që e quajnë “presionit ndaj Kosovës”.

“Udhëheqësit e Kosovës dhe populli i saj, bashkë me ne, nuk guxojmë të lejojmë apo legjitimojmë defunksionalizmin

e shtetit të Kosovës”, ka njoftuar në Facebook veprimtari shqiptar në SHBA Uk Lushi.

“Gjaku i dëshmorëve të UÇK-së, viktimave dhe puna e miliona shqiptarëve nuk duhet të shkelet”, ka shkruar tutje Lushi.

“Të enjten, me Kosovën dhe për Kosovën, për drejtësi, të gjithë bashkë”, thuhet tutje në njoftimin e Lushit i cili ka

dhënë edhe informacione tjera për lokacionet e protestës dhe organizatorët.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles